Länkbyte

Länkbyte är kanske det smidigaste sättet att få till viktiga inlänkar till sin sida. Du ger en länk till någon, som i sin tur ger en länk till dig. Ni byter utrymme på varandras sajter helt enkelt.

Byta länkar?

Om du är intresserad av att byta länkar, ber vi dig att fylla i vårt kontaktformulär. Vi hör av oss så snart som möjligt, för att diskutera det eventuella länkbytet och vilka sajter som kan vara aktuella.

Varför byta länkar?

Anledningen till att man vill byta länkar är att länkar helt enkelt får ens sida att klättra i resultaten i sökmotorerna. Det är inte så enkelt som att den sida med mest länkar är bäst, men länkar indikerar för sökmotorerna att det är en populär sida.

Det läggs också mycket vikt varifrån länkarna kommer. En stark sida med rätt tema som länkar till din sajt är naturligtvis mer värdefull, än en ny sida utan inlänkar som handlar om helt fel tema. Genom att syssla med länkbyte, kan du hitta lämpliga siter, med bra tema och styrka, som kan länka till din sajt.

Genom att befinna sig högt upp i sökresultaten på viktiga sökord, är det lättare för dina kunder att hitta just din e-butik.

Vad ska jag tänka på?

Om du får förslag på länkbyte, kan det vara svårt att veta vad du ska titta på. Vi har samlat några tips på: att tänka på vid länkbyte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>